sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Uusi vuosi.

Jälleen menty yksi kierros Auringon ympäri ja vuosi vaihtui. Tunnetusti vuodenvaihde on sitä aikaa, kun tehdään tulevalle vuodelle lupauksia ja summataan edellisvuoden tapahtumia yhteen. Itselleni vuosi 2011 oli tiivistetysti aika isojen muutosten vuosi. Parisuhteessa polut erkanivat, muutto Tampereelle, koulusta valmistuminen, uusia työjuttuja - mm. oman toiminimen pystyttäminen, uusia harrastuksia sekä kavereita ja siihen vielä päälle henkinen kasvu jne.

Tein vuosi sitten ensimmäisen kerran listan itselleni tulevasta vuodesta. Suosittelen kokeilemaan, sillä asioita saattaa kummasti alkaa tapahtumaan. Itse suosin tyyliä, jossa tehdään positiivinen lista asioista tulevalle vuodelle. Anna mielikuvituksen lentää. Kaikki voi olla mahdollista. Älä kirjoita lauseita tyyliin "en ole", "en halua", "minun täytyy" jne. koska ne ovat negatiivisen sävyisiä ajatuksia. Kirjoita lauseet vielä siihen muotoon kuin ne olisivat jo tapahtuneet, kuten "minulla on työ, josta aidosti pidän", "minulla on muutama uusi ystävä", "minulla on hyvä, energinen ja tasapainoinen olo", "olen kiitollinen" ja sitä rataa.

Yleensä suositellaan, että tavoitteita / unelmia olisi hyvä vielä toistaa jopa päivittäin ajatuksissaan. Tosin itse tein vuosi sitten listan asioista ja en niitä sen enempää toistanut. Joskus mieleeni saattoi nousta joitakin kirjoittamiani juttuja. Silti lähestulkoon kaikki näistä asioista toteutuivat eli pelkästään asian konkretisointi paperille auttoi ja ohjasi sitten alitajuntaa tiettyyn suuntaan. :) Suosittelen kuitenkin affirmaatioiden tekemistä, jotta tavoitteet / unelmat eivät jäisi pölyttymään. Rohkeimmat vielä julkistavat omat affirmaationsa vaikkapa kavereilleen.

~ KAIKKEA PARASTA VUOTEEN 2012 JUURI SINULLE ~

"Life is a challenge, meet it. Life is a dream, realize it. 
Life is a game, play it. Life is Love, enjoy it."
- Sathya Sai baba

1 kommentti:

  1. Jatka vain blogin kirjoittamistasi silloin kun on aikaa ja virtaa.
    Oikein hyviä, kiinnostavia juttuja. Itse tein uuden vuoden lupauksen etten valittaisi turhista asioista ja ajattelisin mitä hyvää on elämässäni.Aina se ei vain ole helppoa =)
    Onnea 2012 vuoteen !

    VastaaPoista