tiistai 3. tammikuuta 2012

i 2 the herb.

Jos iHerb ei vielä jostain syystä ole tuttu, niin kyseessä on amerikkalainen verkkokauppa, josta saa laittoman edullisesti mm. luontais-, luomu- ja superfood-tuotteita ja vieläpä laadukkaita sellaisia. Harvoin hinta-laatu-suhde on missään niin kohdillaan kuin täällä. Valikoima on melkoinen ja joukkoon mahtuu toki myös ei-niin-laadukkaita tuotteita. Sivustolla voi avoimesti keskustella ja arvostella tuotteita. Sieltä on hyvä seurata mitä ihmiset ovat ostaneet ja tykänneet.

Tuotteiden tilaaminen on suht helppoa, mutta Onnistuneet kaupat - sivuilta voi tsekkailla tilausohjeet sekä myös tuotesuosituksia. Jos ja kun joku kaveri, tuttu innostuu tilailemaan tuolta pakettia niin ensimmäisestä tilauksestahan saa koodilla 5$ alen. Allekirjoittaneen koodi on KAL728 ja sitä voi halutessaan käyttää.

Muutamien vuosien sisään on tullut aika monta tuotetta testattua ja pakettia tilattua kyseisestä puljusta.

Kertaakaan ei ole paketti jäänyt tulliin ja tilaukset ovat saapuneet yleensä 1-3 viikon kuluessa.

Tässä omia suosikkituotteitani. Yritän pitää listan mahdollisimman tiivistettynä.. :)

* D-vitamiini Carlson Labsilta, vähintään 2000IU (= 50ug) tai sitten 4000IU (=100ug).

* Kalaöljykapselit New Chapterilta.

* Yleisesti kaikki Healthforcen ja Sun Warriorin tuotteet.

* Probiootit Dr. Ohhirralta.

* Ruoansulatusentsyymit Enzymedicalta.

* Öljyistä Udo's Oil öljysekoitus.

* Lääkinnälliset sienet joko Mushroom Sciencelta tai Fungi Perfectilta.

* Maine Coastin merilevät.

Tuotteet eivät ole niitä edullisimpia, mutta ne ovat ainakin omien kokemuksieni mukaan laadukkaita ja toimivia. Ensitilaajalle suosittelisin näistä vähintään d-vitamiinia ja kalaöljyä. Samaan hengenvetoon kuitenkin todettakoon, että useimmilla länsimaalaisilla ihmisillä ruoansulatus pelittää kaikkea muuta kuin optimaalisesti, joten Dr. Ohhiran ja Enzymedican tuotteet voisivat olla vähintään kokeilemisen arvoisia. Kun suolisto toimii oikeasti hyvin ja ravinteet imeytyvät kunnolla niin terveyskin nousee ihan eri tasolle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti